Tipa care acceptă threesome în relaţie

Un bărbat şi două femei în aceeaşi relaţie. Iubita si încă una. Te invit să ghicesti cine e a doua. Ai raspunsul la final. Tipa se autodescrie

.. şi cu. o prezenta puternică. Apar brusc în viaţa ta, dispar mult prea greu (zic unii). În acelaşi timp, sunt o dovada a cat de puternică e flacăra ta dar pot fi şi o pata neagra ce iti otraveste paleta de culori si gandurile înainte să adormi. Imi place sa fiu puţin rea din cand in cand, ma distreaza.

Intaresc anumite legături daca mi se par dragute, destram complet altele dacă sunt plictisitoare sau foarte puternice şi sunt geloasa pe ele.

imagesTe invat ce e încrederea şi iti schimb percepţia despre cei din jur, ajungi sa vezi lumea altfel şi mai ales oamenii din jurul tau altfel. Şi astfel.. te invat sa fii precaut, sa fii atent insa iti pot suci mintea complet. Imi place sa ma joc. Tie nu?

Şi când se intampla, esti ultimul care realizează şi e prea târziu. E jocul meu, sunt cea mai buna la el.

Pun pariu ca te-am influentat până acum, mai mult sau mai puţin. Trebuie sa fi fost macar o data cand ai simtit ca din tine izvorasc multe plante şi se întind cat vezi cu ochii si totul se face verde în jur.. doar ca fara plante.

Unii ma consideră un rău, altii un rău necesar. În incaperea din spatele meu este toată fericirea de care ai nevoie, tot ce ti-ai dorit, zambetul acela autentic care se pierde de multe ori înspre gloria mea. Eu sunt la intrare, în faţa uşii. Inconfundabila. Şi sunt plictisita, vreau sa vad ceva acţiune. Vii spre camera mult dorita, aproape de mine, iti fac cu ochiul si nu ma ignori. Sunt apetisanta, cum ai putea? Te iau lângă mine, te mangai usor si iti spun la ureche ca persoane din camera vecină comploteaza impotriva ta. Incerc sa ma abtin din ras in timp ce o spun, nici măcar nu stiu cine e în camera.  Ma crezi. Neconditionat. Nu stiu de ce faci asta dar mereu mi-a placut. Ma intriga. Vreau sa vad ce faci în situaţia asta doar de dragul spectacolului. Nu o lua personal, asa ma comport cu toată lumea.

Mi se iveste un zambet larg de satisfactie când privesc ca treci pe lângă camera in care te astepata fericirea doar pentru a-mi potoli mie instictele diabolice. Ti-am spus că sunt cea mai tare la jocul meu.

Te urmaresc cum te duci în camera aceea şi te certi cu toată lumea, arunci cu scaunele şi faci acuzaţii ca sa demasti complotul. Vezi ca toti se prefac nestiutori ca un cuib de artişti într-un spectacol de teatru în care esti pe scena şi toată lumea te arată cu degetul. Eu rad cu pofta, ma simt satisfacuta. Pentru moment. Încă un circ care mi-a fost pe plac. Ca o recompensa, o sa plec din faţa uşii. Sunt curioasa totuşi dacă vei ramane in camera aia sau vei iesi si vei intra unde voiai iniţial. O sa te prinzi oare ca te-am mintit? Presupun ca va trebui sa revin alta data ca sa aflu.

Şi.. Daca atunci daca ma voi întoarce te voi gasi pe hol fii sigur ca o sa-ti fac iarasi cu ochiul

Cu drag ,

Gelozia

____________________

Chiar sper ca ai inteles si ti-a placut ca a trebuit sa beau consistent ca sa scriu asa ceva.

Context: Tipa  se dădea la mine (tangente în trecut) ca nu ne-am mai vazut mult timp şi era într-o relaţie foarte delicata, amândoi gelosi. M-a pus intr-o situatie aiurea, m-am enervat şi am reacţionat impulsiv: am facut print la conversatii şi i-am trimis ăluia .

Dragă Kira,

Ti-ai costruit relaţia pe o neincredere reciprocă. Tu disperi când se gandeste la o fată, el se retardeaza dacă un băiat vorbeşte cu tine. În nebunia voastra, cumva va potriviti. Ai vrut sa fii în compania mea ca era sufocant ce ai acasa. Dar ai zis ca si tu esti la fel şi ca ai innebuni dacă te-ar înșela. O chestie ipocrito-egoista prin care  faci numai probleme. Mi-a dat iubitul tău mesaj sa ma intrebe ce naiba vorbesc cu tine si de ce şi de când şi si. Şi  tot atunci am aflat, de la el, ca te urmaresc de câteva luni şi îţi trimit multe mesaje si nu mai scapi de mine.  Noi vorbeam de câteva zile, banalitati.

Ai mintit.

M-ai pus în pericol cu asta. Nu stiu ce şansă era sa ma trezesc ca ma asteapta prin vreo scara de bloc dar daca a fost suficent de gelos încât sa-mi scrie, nu e genul de om cu care sa vreau sa-mi incerc sansa.

Esti geloasa, stai cu un gelos, te dai la altcineva,  minti. Aveai camera in fata ta, trebuia doar sa intri. Ai preferat să îţi complici viata. Ok, e treaba ta. Dar cine iti da dreptul să îmi construiesti un personaj şi să minti in legătură cu mine ? Regret decizia pentru faptul ca m-am enervat şi n-am gestionat prea elegant. Dar doar pentru asta. Sper ca ti-ai invatat lectia.

Eu am devenit mai calculat de  atunci. Poate ai inteles si tu ca oamenii nu se simt bine cand stiu ca  un psihopat ii pune gând rău.

 

 

 

 

 

Reclame

3 gânduri despre „Tipa care acceptă threesome în relaţie

  1. Hmmm… Bine te-am găsit, ”Sujisan”.
    Sunt intrigat… despre câte ”foste” poate cineva să scrie :). Adică – este un fel de obiectiv să le transformi în ”foste”? Îmi place stilul. Îndrăznesc să inferez că este mai mult decât unul literar, cât este un stil de viață. Ceea ce ni se întâmplă nu intră chiar neinvitat în viața noastră :).

    1. Oarecum as vrea sa lamuresc situaţii care au rămas în aer cu anumite persoane din trecut. Daca o sa citesca e mai puţin important acum. Imi place sa cred ca persoanele respective vor ajunge sa citesca fara sa vrea şi o sa-si dea seama ca despre ele e vorba

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s